Nieuwe in Entertainmentland!!!

“Als Alexander niet kan dan komt zijn Lakei wel!!”

Lakei met Gouden Duivenkoets!

De Lakei ontvangt uw gasten aller hartelijkst met zijn sprookjesachtige Gouden koets met hierin 4 echte witte Koninklijke Vredesduiven!

De lakei is een acteur en kan zowel voor komische als serieuze evenementen worden ingezet. Met een opmaat gemaakte speech weet hij uw gasten te imponeren!

De lakei beschikt over twee schitterende theaterkostuums. De Gouden koets met hierin de 4 witte of unieke zwarte Vredesduiven, is geheel verlicht en met de originele beschilderingen van de echte Gouden koets beschilderd, wat een extra sprookjesachtige uitstraling geeft! (de Koninklijke Vredesduiven blijven in de Gouden koets en worden niet losgelaten)

Wilt u uw evenement een Koninklijke uitstraling geven, dan mag de Lakei met zijn Gouden koets met Koninklijke Vredesduiven zeker niet ontbreken!!!

De lakei in combinatie met de Gouden koets met Vredesduiven, blijkt ondanks zijn korte bestaan al een enorm succes te zijn!

Zo is de lakei met Vredesduiven ingezet bij een groot evenement in een bekend hotel van Amsterdam, tot grote tevredenheid van de opdrachtgever!

Maar ook tijdens VIP avond van de Miljonair Fair in december 2010 trok de lakei met zijn Vredesduiven veel bekijks bij het publiek en de media die in groten getale aanwezig waren!

Bekijk de uitzendingen van SBS6 Shownieuws:

http://www.shownieuws.tv/video/marijke-is-klaar-voor-miljonair-fair/

Boeking suggestie:

- Bruiloften

- “Bedrijfs” evenementen

- Winkel openingen

- Ontvangst gasten

- Op de foto met de lakei en zijn Vredesduiven!

- Beurspresentaties, promotie doeleinde

Voor meer informatie, een offerte of boeking kunt u contact opnemen met:

Columbadecoraties

www.columbadecotaties.nl

columba20@hotmail.com

Tel. 06-20713021