Clown Kindershow

Een lekker, leuk & gek muzikaal kinderprogramma met kinderliedjes, goochel & clownerieacts vol enthousiasme live begeleid op gitaar door Clown SNØRRE!

Waarbij zowel jong als oud zich kunnen uitleven, meedoen met de verschillende acts en zich na afloop nog steeds afvragen waar die brandende spekjes nou ineens vandaan kwamen?

Clown SNORRE verzorgt voorstellingen door heel Nederland & België en is overal voor in dus neem graag contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Gespecialiseerd in het optreden van grote groepen van honderden kinderen en hun ouder(s)/begeleiders.

“De meest serieuze clown van Nederland!?

Ja, echt waar! …. maar met ongelooflijk veel enthousiasme & plezier! :0)”

Beschikt over een professionele geluidsinstallatie , ruim voldoende voor groepen tot ca. 500 kinderen.

Een groots familiefeest geschikt voor de iedereen met een jonge geest!

http://www.youtube.com/watch?v=9byjr5t1Utk

Voor verdere info, foto’s, filmpjes en recensies zie http://www.clownsnorre.nl

Wim Hoekstra / Clown SNØRRE

clownsnorre@gmail.com 06-48.49.11.83

“Hoi Snorre, je ligt toch niet weer te snurken? Vond t een ongelooflijk super leuke middag. Ik kom net weer uit de Feesttent en hoor alleen maar positieve berichten. Werkelijk iedereen vond t leuk. Zelfs de kinderen van 10 of 12 jaar dus met recht een succes. Veel succes voor de toekomst en wie weet tot een volgende keer. Grt Mariska van Oostrum / Oranjecommissie Rumpt”

“Clown Snorre heeft op koninginnedag de kinderen vermaakt met een leuke afwisselende show met allerlei elementen. Zeker een aanrader. Ook vanuit de mensen bij ons in het dorp niet anders dan lof over dit feest. Namens alle kijkers van Clown Snorre op koninginnedag BEDANKT………”

“De eerste clown die ik echt heel erg leuk vind sinds Pipo uit mijn kinderjaren! Karin van Wonderland”