Je organiseert binnenkort een kinderfeestje waarop je een clown wilt uitnodigen? Of het nu gaat om een verjaardagspartijtje, communiefeest, of andere feestelijke gelegenheid: wij zullen u gegarandeerd kunnen helpen.

www.clownhuren.net is een online portaal en verzameling van nagenoeg alle clowns binnen Nederland. Je kan op de website eenvoudig een clown huren die binnen jouw eigen regio woont en/of zal optreden. Je hoeft dus alvast niet wakker te liggen van een eventuele hoge transportvergoeding.

Verder kan je ook gemakkelijk prijzen vergelijken. Je kan tot 5 verschillende offertes per keer aanvragen (zonder aankoopverplichting). Heb je dus een beperkt budget? Probeer dan zeker even enkele offertes aan te vragen.

Kies uit verschillende soorten animatie!

Er is meer dan 1 type clown waar je uit kan kiezen. Onze website bevat aparte afdelingen voor goochelen, ballonnen ed. Met andere woorden: voor ieder wat wils!

Wil je zelf jouw volgend feestje opvrolijken? Boek dan zeker eens een clown. Het geeft een extra speciale sfeer aan jouw feest! Een extra voordeel is dat je een deel van het werk uit handen kan geven, en hier dus niet meer zelf voor hoeft te zorgen.

Boek tijdig animatie!

Het gebeurt helaas regelmatig dat klanten slechts een paar weken op voorhand op zoek gaan naar een geschikte animator. Dit is natuurlijk veel te laat, zeker tijdens belangrijke en drukke periodes zoals bijvoorbeeld Sinterklaas. Wil je verzekert zijn van een clown op jouw feestje? Wacht dan zeker niet te lang, en probeer tijdig op zoek te gaan naar een geschikte oplossing.